2011-05-26 17:53:39• hírek • Szatmar.ro

Fleseriu marad

Remekül szerepelt a 2010-2011-es szezonban a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapata, hisz mind a bajnokságban, mind a Román Kupában csak az Arad bizonyult jobbnak nála. Az „ezüstszezon után" azonban félő volt, hogy szétszéled az együttes. Nos, örömteli hír a szurkolóknak, hogy az első és talán legfontosabb lépés a kontinuitás felé megtörtént: Dan Fleseriu meghosszabbította szerződését.

A 36 esztendős nagyszebeni származású tréner újabb két évre kötelezte el magát a szatmáriak mellett: „Szakmai téren ezzel továbbra is biztosítva van a folytonosság, az elmúlt idényben szereplő játékosokkal is már jó ideje tárgyalunk", mondta Kereskényi Gábor, a VSK igazgatótanácsának elnöke.

Kereskényi elmondta továbbá, hogy több játékossal közel állnak a szerződéshosszabbításhoz, ám némelyikükre nem tart igényt a szakvezetés. „De konkrétumokról csak akkor számolunk be, ha kialakul a keret", mondta.

Fleseriu maradása kétségtelenül egy komoly fegyvertény, lévén a fiatal tréner újoncként vette át három éve a csapat irányítását, az azóta eltelt időben (kronológiai sorrendben haladva) egy harmadik, egy negyedik és egy második helyet szerzett a bajnokságban, míg az utóbbi két esztendőben a Román Kupa döntőjébe is kvalifikálta magát a VSK.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: